مهاجرت(تنها نرو) ما کنارتیم ازمبدا تا بعد از مقصد
چگونه یک وکیل مهاجرتی خوب پیدا کنیم؟
کشورهای مختلف قوانین متفاوتی دارند و هر ساله این قوانین تغییر می کند، با توجه به این موضوع برای مهاجرت باید به بهترین وکیل تهران که در زمینه مهاجرت اطلاعات کاملی دارد مراجعه کنید. حضور وکیل مهاجرتی کارهای شما را بسیار ساده می کند
بهترین وکیل مهاجرت در تهران چه کسی است؟
بهترین وکیل مهاجرت در تهران می تواند به عنوان نماینده، پرونده متقاضی مهاجرت را بررسی کند و در مصاحبه هایی که مرتبط با مهاجرت موکل است، شرکت کند. بهترین وکیل مهاجرت در تهران با تجربه و دانشی که در حوزه مهاجرت کسب کرده است، توانایی تشخیص اینکه چه نوع ویزایی برای شرایط موکل مناسب است را دارد و مناسب ترین گزینه را ارائه میدهد.
از جمله مهم ترین ویژگی های یک وکیل خوب در جدول زیر لیست شده است
بررسی اجمالی ویزا کاری
ویزای کاری در واقع همان اجازه نامه ایست که برای صدور نیروی کار متخصص و دارای مهارت به خارج از کشور صادر می شود.
نکته ی مهم در زمینه ی اخذ ویزای کاری سن است، بازه ی سنی برای دریافت ویزا بین ۱۸ سال الی ۴۰ سال است، براین اساس افراد بالای سن ۴۰ سال، فاقد شرایط دریافت ویزای کاری برای تمامی کشور ها هستند.
که گاهی ممکن است برای افرادی که زیر سن قانونی هستند نیز صادر شود. شرایط مهاجرت کاری و همچنین شرایط و چگونگی دریافت ویزا، امروزه جزو پرتکرارترین و متداول ترین سوالات مربوط به مهاجرت ها است.
پس اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که قصد اخذ ویزای کاری را دارید، اما نمیدانید که فرآیند اخذ آن چگونه است و به چه مدارکی نیاز دارید؛ در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
شرایط اخذ ویزای کاری
با توجه به این که مهاجرت امروزه دغدغه ی بسیاری از افراد به خصوص جوانان می باشد، بهتر است با شرایط مهم آشنایی داشته باشید، فراموش نکنید که شرایط آن با شرایط اخذ ویزای شینگن قدری متفاوت خواهد بود.
شرایط دریافت ویزای کاری در هر کشوری و با توجه به قوانین مربوط به آن کشور متفاوت است، ولی شروط کلی آن از این قرار است:
1- شرط اول برای مهاجرت و دریافت ویزای کاری که ممکن است کمی سخت و دشوار نیز به نظر برسد؛ این است که شما می بایست از طرف یک شرکت معتبر در کشور های اروپایی یا دیگر کشور ها، پیشنهاد کاری داشته باشید.
یا به زبانی دیگر،کشور مقصد کمبود نیروی متخصص داشته باشد.
شرایط این دعوت نامه ی کاری به این صورت است که شرکت مورد نظر آگهی درخواست نیروی متخصص خود را در کشور خودش منتشر می کند.
مدت زمان اعتبار این آگهی ۳ ماه می باشد، پس از این سه ماه، اگر نیروی متخصص مورد نظر خود را نیافتند، می توانند درخواست به پذیرش نیروهایی از خارج از کشور کنند تا بتوانند شخص مناسب برای شغل مورد نظر خود را پیدا کنند.
این دعوت نامه باید به صورت خصوصی برای شما ارسال شود، باید حتما از طرف، موسسه و شرکت و کارفرمایی معتبر باشد.
در آن اطلاعاتی از قبیل مشخصات دقیق شما، شرکت دعوت کننده، سمت شغلی که شما قرار به اشتغال در آن را دارید، میزان حقوق دریافتی شما و مدت زمان اشتغال شما در آن شرکت ذکر شده باشد.
در این راستا، برخی کشور ها سایت هایی را راه اندازی کرده اند و موقعیت های شغلی و شرایط استخدام نیرو های خارجی را در آنجا ثبت کرده اند، که کار را برای مهاجران آسان تر کرده است.
2- شرط دوم دریافت ویزا، که معقول تر و ساده تر به نظر می رسد این است که به فرد مهاجر و نیازمند ویزای کاری فرصت شش ماهه داده می شود، در این مدت زمان داده مشخص شخص موظف است تا شغلی را در کشور مقصد جست وجو کند، و در این شرایط ویزا به وی داده می شود.
3- شرط سوم دریافت تاییدیه مبنی بر عدم سوء پیشینه از تمامی کشورهایی که فرد متقاضی ویزای کار پس از سن ۱۶ سالگی به مدت حداقل یک سال در آن جا زندگی کرده باشد (طی ده سال گذشته)
4- شرط چهارم سلامت روحی و جسمی شرط دیگر است که بسیار ضروری نیز می باشد. که بر اساس معاینات پزشکی گواهی نامه ای صادر میگردد
5- شرط پنجم نکته ی مهم در رابطه با دریافت آن این است که این نوع ویزا، فقط اجازه ی اقامت موقت را صادر می کند، بنابراین نمی توان در کشور مقصد، اقامت دائم داشت.
پس از یافتن شغل مناسب، برای دریافت ویزای کاری، دعوت نامه ی شغلی شما می بایست به تایید ارگان معتبری مانند شهرداری شهر محل سکونت شما در کشور مقصد برسد.
6- شرط ششم حتما باید به زبان کشور مورد نظرتان تسلط کافی داشته باشید، که این تسلط به زبان تنها با ارائه ی مدارک زبان گواهی می شود و در این راستا آزمون و تستی از شما گرفته نخواهد شد.
7- شرط هفتم یکی دیگر از روش ها و شروطی که تاثیر گذار است، این است که فرد متقاضی دارای سابقه ی کاری و یا تحصیلی مرتبط با شغل مورد نظر در کشور مقصد باشد. که این گزینه می تواند تاثیر بسزایی در اخذ ویزا داشته باشد و یکی از شروط اصلی محسوب می شود.
8- شرط هشتم پس از پایان اعتبار روادید، شما موظف به ترک کشور مقصد هستید و هرگز اجازه ی اقامت را پس از پایان اعتبار ندارید، که این یک قانون کلی است ولی در برخی کشور ها شما مجاز هستید که بعد از پایان اعتبار ویزای کاری، برای اقامت خود درخواست کنید.